Новинка – «Гірчиця українська міцна»

Новинка – «Гірчиця українська міцна»

Асортимент гірчиць «Верес» поповнився новинкою для міцних духом. До вибору назви та рецептури виробники підійшли досить ретельно. Кілька місяців тривало відкрите анкетування та дегустації  українців з усіх регіонів. В опитуванні приймали участь жінки та чоловіки різних вікових груп. Саме тому «Гірчиця українська міцна» - це справжній вибір України.

Чим відрізняється гірчиця «Верес» із «міцним» смаком по-українськи від інших? По-перше, компанія має замкнений цикл виробництва – вирощування, переробка, збут. По-друге, наша приправа готується тільки із цільних зерен гірчиці із власних полів. Цільне зерно гірчиці - є більш корисним продуктом та має яскравіший аромат.  По-третє – це оригінальний рецепт із додаванням червоного перцю чилі.

Любителі «гостренького» обов’язково нададуть перевагу «гірчиці українській міцній» від «Верес», особливо під час смакування сала та копченого м׳яса. До того ж зручною перевагою є легка упаковка дой-пак із дозатором, яка приємно доповнить стіл у сезон пікніків.

Рекомендувати друзям:
VERES FOOD
Вкажіть Вашу країну
США